LA SEVA PÀGINA O BOTIGA ONLINE AMB CERTIFICAT SSL

 

El seu lloc segur SSL a baix cost o la seva botiga online de comerç electrònic amb doble seguretat (els nostres clients van vendre gairebé mig milió d'euros en 2017)

Disseny Responsive amb tecnologia Accelerated Mobile Pages


16 anys d'experiència amb un centenar de llocs a Catalunya, Espanya, Estats Units i Llatinoamèrica


Tot inclòs en un sol preu : Producte + Servei


Els nostres productes costen la meitat i rendeixen el doble

Consulti sense compromís

 

 

INGRESSI Al MÓN DEL COMERÇ ELECTRÒNIC A BAIX COST

Tienda comercio electrónico bajo coste ServiWebsi


Ingressi al món del comerç electrònic a baix cost, a través del seu banc embena amb targeta de crèdit amb pagament segur, a més de tota una altra forma de pagament.

Passarel·la de pagaments amb targetes de crèdit Els nostres clients van vendre gairebé mig milió d'euros en 2017) (és el documentat en la tenda de e-commerce, però es generen més vendes que es concreten per fora, via telefònica, email, etc. coneixent la tenda pel seu posicionament en cercadors com Google)

Construïda en tecnologia Responsive que s'adapta a tots els dispositius mòbils i ordinadors d'escriptori: mòbils telèfons intel·ligents, tablets, smartTV, etc.

Finançament en quotes sense interessos. Domini .com o .és ; hosting, manteniment, suport tècnic i assessorament, tot el servei en un sol preu, sense costos amagats.

Més de 16 anys d'experiència en disseny web a tot el món i més de 12 anys en comerç electrònic.

Clients en tota Espanya i Amèrica Llatina als quals pot consultar sobre el servei prestat.


Cliquear en cada imatge per accedir a cada tenda: Global Uniformes, Lintima Tienda Online, Tienda Xpels, Bruc Girona Shop

http://lintima.com
http://tiendaxpels.com
http://brucgironashop.com
http://trabajaconuniforme.com

 

SERVIWEBSI: DISSENY DE LLOCS WEB COMERCIALS

ServiWeb llocs web comercials.

Nosaltres realitzem llocs web comercials. Què significa això ? Hi ha molta oferta de pàgines web, fins i tot d'empreses reconegudes, que l'única cosa que fan és realitzar l'estètica i la navegació del lloc i després aquestes pàgines tenen poques o cap visita.

Nosaltres els cridem llocs web decoratius, perquè són com un quadre en una paret però que ho veuen molt poques persones. I en aquest món i en aquesta època de crisi el que necessitem el 99% de nosaltres és èxit comercial, no alguna cosa decoratiu.

Per això diem que nosaltres realitzem llocs web COMERCIALS.

Això és, a part del decoratiu, la navegació, la funcionalitat, i les noves tecnologies que permeten visualitzar-se en tot tipus de dispositius, els realitzem una forta orientació cap al posicionament SEO (Search Engine Optimization) , és a dir orientat als buscadors ja que es calcula que el 90% de les visites a un lloc web prové precisament dels buscadors .

El posicionament SEO ho prometen totes les empreses però ho realitzen ben molt poques i a un cost molt alt, que supera moltes vegades el cost del disseny.

Nosaltres oferim una solució integrada amb un sol preu.

TRAJECTÒRIA I CLIENTS

Trayectoria diseño web ServiWebsiDes de 1996 en informàtica ServiWeb Servicios Informáticos es dedica des de 2002 al disseny web i al posicionament SEO en buscadors, e-commerce des de 2005 i disseny web per a dispositius mòbils des de 2012.

Amb clients en tres continents ServiWeb té treballs realitzats per tota Espanya i Llatinoamèrica.

Entre els nostres distingits clients podem citar a l'artista plàstica madrilenya Francisca Blázquez, creadora del Dimensionalismo i amb exposicions a Nova York, Londres, París, Venècia, Madrid, Barcelona, etc. Els testimoniatges dels nostres clients demostren que oferim la millor relació qualitat de producte+servei / cost.

ServiWeb Servicios Informáticos li ofereix la millor opció integral de producte+servei en disseny web, posicionament SEO, e-commerce i disseny per a dispositius mòbils. .TREBALLS A CATALUNYA

Clients treballs Catalunya ServiWebsi

ÚLTIMOS TRABAJOS

L´íntima tienda online
Tienda Xpels, peluquería y belleza
Bruc Girona Shop
Industrias Senesi, Maquinas remachadoras
Administracion y Valuaciones


DISEÑO WEB

El mejor diseño web al más bajo coste en Catalunya y España con mantenimiento, posicionamiento SEO, todo incluido.
DISEÑO WEB CATALUNYA

Clientes de ServiWeb

Clientes en toda España y Latinoamérica. Decenas de personas en todo el mundo a lo largo de más de catorce años no pueden estar equivocadas.
Clientes de ServiWebsi

ATENCIÓN AL CLIENTE

Contáctese con nosotros

Consúltenos sin compromiso alguno y recibirá un presupuesto y nuestras referencias profesionales.
Contacto Atención al cliente ServiWebsi

FINANCIACIÓN SERVIWEBSI

Consulte por financiación.

Ofrecemos cuotas sin intereses. Consulte sin compromiso alguno.
Financiación cuotas sin intereses ServiWebsi